Eyes On You uit Sint-Gillis-Waas: kleurrijke kledij voor vrouwen van vandaag

Eyes On You te Sint-Gillis-Waas is een nieuw merk van dameskleding. Deze kledij is modieus, kleurrijk voor de vrouw van vandaag. Wij hebben vele maten en stijlen, van T 34 tot 50 die perfect passen bij meerdere leeftijden. Zelf werken wij met twee hoofdcollecties per jaar: de winter- en zomercollectie.

Onze eerste collectie is de zomercollectie 2016 en tussendoor zijn er nog leveringen waarbij we inspelen op de laatste trends en kleuren. Bovendien kan u nu ook al onze komende wintercollectie ontdekken!

Onze kledij is kleurrijk en vrouwelijk en tevens comfortabel en betaalbaar! Wij zijn geen trendsetter, maar een trendvolger zonder saai te worden. Kortom: hedendaagse fashion, boordevol creativiteit en inspiratie waarbij wij een goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

Concept

Eyes On You is gebaseerd op uitgebreid marktonderzoek bij winkels in dameskleding in Vlaanderen, in het midden en lagere segment. Wij vroegen hen naar hun behoeften, naar wat goed verkoopt en minder goed.

De antwoorden gaven een duidelijke richting:

  • Meer mode voor grotere maten
  • Comfortabele, elastische kledij
  • Op en top vrouwelijk
  • T-shirts met V-halsen
  • Jurkjes en kleedjes
  • Kledij die betaalbaar is voor de klant en tegelijk een interessante marge biedt voor de winkelier/kleinhandelaar

 

Heeft u een winkel met dameskleding en zoekt u een hogere omzet?
Wil u uw klanten verrassen met een nieuw aanbod modieuze kledij?
Contacteer ons vandaag nog. Wij verschaffen u alle nodige informatie.
Rechtstreeks van de Belgische fabrikant naar de winkelier.

Het hoofdkantoor van Eyes On You is gevestigd in Meerdonk, deelgemeente van Sint-Gillis-Waas, helemaal in het noorden van het Oost-Vlaamse Waasland. Wij leveren over heel België.

Top